docenten yoga-life

Marjolein Seegers

Marjolein Seegers (1977) founder & owner van yoga-life en mindfulness-life
‘Yoga is voor mij elke dag een bron van kracht en transformatie. Die groei en verdieping blijft oneindig. Ook tijdens de corona ontdekte ik weer hoe krachtig het bijvoorbeeld ook online werkt. En toen ik zelf buiten steeds vaker yoga ging beoefenen, merkte ik wow, wat een fantastische combinatie.
Dat hadden zoveel mensen natuurlijk al gezegd. Maar ja, zo gaat dat, pas als je het doet dan ervaar je het.
Yoga gaat voor mij om verbinden. Op verschillende niveaus van bewustzijn. In mijn lessen speel ik graag met verschillende houdingen en ademoefeningen. Yoga gaat daarnaast om plezier, rust, meer jezelf te mogen zijn. Dat alles weer mag stromen en lichter voelt. Dat wens ik iedereen toe.’