docenten yoga-life

Marjolein Seegers

Marjolein Seegers (1977) founder & owner van yoga-life en mindfulness-life
‘Yoga is voor mij elke dag een bron van kracht en transformatie. Die groei en verdieping blijft oneindig. Ook tijdens de corona ontdekte ik weer hoe krachtig het bijvoorbeeld ook online werkt. En toen ik zelf buiten steeds vaker yoga ging beoefenen, merkte ik wow, wat een fantastische combinatie.
Dat hadden zoveel mensen natuurlijk al gezegd. Maar ja, zo gaat dat, pas als je het doet dan ervaar je het.
Yoga gaat voor mij om verbinden. Op verschillende niveaus van bewustzijn. In mijn lessen speel ik graag met verschillende houdingen en ademoefeningen. Yoga gaat daarnaast om plezier, rust, meer jezelf te mogen zijn. Dat alles weer mag stromen en lichter voelt. Dat wens ik iedereen toe.’

Lilian Brombacher

Lilian Brombacher (1991) Hatha yoga docente 
‘Ik begon zo’n 5 jaar geleden met yoga, vooral omdat ik het leuk vond om houdingen te leren. Langzaam verruimde mijn blik zich van buiten (hoe zie ik eruit in deze houding) naar binnen (wat doet deze houding met me en wat mag/kan ik daarmee).
Dit vond ik zo waardevol dat ik de Hatha yoga docentenopleiding (200 h yogapoint) ben gaan doen. Tijdens mijn lessen combineer ik het leren van de fysieke houdingen met observatie, waardoor meer lichaamsbewustzijn ontstaat. Je oefent zonder oordeel waar te nemen. Zodat de les jouw les wordt, op jouw manier.
Mijn favoriete les: als er balans is tussen actief en passief, waar een flow in zit, afgewisseld met wat zachtere (yin)houdingen.’