stiltedag

Mindfulness -meditatie stiltedag Bilthoven, stiltedag Bilthoven

Mindfulness – meditatie stiltedag

Verdieping in stilte
Een dag doorbrengen in stilte. Een dag zonder smartphone, krant, gesprekken of reageren. Stilte helpt om alles even helemaal los te laten. Simpelweg te zijn met jezelf – en met anderen – zonder moeten of dat er iets hoeft te worden gezegd.

Wil je ervaren hoe dat is, een dag in stilte samen met anderen zijn?
Ook benieuwd wat stilte jou kan brengen?

Stil zijn, is een enorme verrijking. Het kan bijvoorbeeld inzicht geven in wat er in jouw speelt op dit moment en ruimte geven aan wat jij werkelijk voelt of nodig hebt. Het hoofd heeft vaak niet de antwoorden op diepere gevoelens en behoeften, daarom helpen de oefeningen af te dalen van je hoofd naar je hart.
Een dag in stilte geeft diepe ontspanning, zowel fysiek, emotioneel, mentaal alswel energetisch. In stilte kun je luisteren naar wat er aanwezig is. Het biedt de mogelijkheid te herstellen op alle niveaus.

Tijdens deze stiltedag met als thema \’van hoofd naar hart\’
komt aan bod

– mindful-yoga
– energetische (hart)oefeningen, die je energie wekken en gevoeliger maken voor subtiele gewaarwordingen, je verbinden met je-zelf op hartniveau
– loopmeditatie
– aandachtsoefeningen; waaronder bijzondere oefeningen met en voor de ogen, de oren, de smaak en het tastzintuig

Het is een dag waarin je wordt uitgenodigd om thuis te komen in jezelf, te zakken van je hoofd naar je hart en te rusten in het NU.
Ook tijdens de lunch wordt er in stilte gegeten.
Aan het einde van de dag is er ruimte om ervaringen te delen.

Voor wie?
Deze stiltedag is geschikt voor iedereen die wil ervaren wat stilte kan brengen. Dit kan rust en inzicht geven in jezelf, en ook jouw mindfulness-  yoga- en of compassie beoefening enorm verdiepen.

Mindfulness – Meditatie stiltedag
Wanneer: zaterdag 22 juni
Tijd: 10.00-17.00 uur
Locatie: Jachtlaan 15, Bilthoven

Scroll naar boven