yogastudio huren

Onze sfeervolle yogastudio is gelegen, in Centrum de Linde, in Bilthoven.

yoga-life studio in Bilthoven

Wij bieden een rooster en programma van onder meer hatha yoga, zwangerschapsyoga, mindfulness training en compassie, 1-day retreats, sessies en meer voor verschillende doelgroepen.

Huren yogastudio de Bilt, Bilthoven
Daarnaast is er de mogelijkheid onze yogastudio te huren voor een dagdeel, dag of bijvoorbeeld een weekend. Zoek je een geschikte en sfeervolle ruimte, op een goed te bereiken locatie?
Meer info over tarief en voorwaarden yogastudio huren.
De studio (48 m2) bevindt zich op de eerste verdieping, met uitzicht op het groen van de omringende tuin.
De ruimte is geschikt voor ongeveer 12-14 personen (uitgaande van de matten liggend, zit je op stoelen dan passen er meer deelnemers in de ruimte). Mail voor meer info of reserveren naar Marjolein Seegers: info@yoga-life.nl.

Achtergrond yogastudio
In 2014 kwam mijn droom uit. Een eigen yogastudio, in een centrum met gelijkgestemden. Bijzonder, met prachtige collega’s onder een dak te werken, met elk onze eigen discipline en achtergrond.
Dankbaar hoe mijn geliefde en vrienden hebben bijgedragen aan het verbouwen en maken van deze plek tot wat het nu is. Meer lezen over hoe het begon: https://www.centrumdelinde.nl/over
Vaak zeggen cursisten dat zodra ze over de drempel stappen ze het gevoel hebben te ontspannen, zichzelf te mogen zijn. Dat is precies waar deze plek en ons aanbod aan wil bijdragen. Een plek waar jij kunt ervaren dat je er mag ZIJN. Welzijn, groei, bewustwording.