onze yogastudio

Onze sfeervolle yogastudio is gelegen, in Centrum de Linde, in Bilthoven.

yoga-life studio in Bilthoven

Wij bieden een rooster en programma van onder meer yoga, zwangerschapsyoga, mindfulness training en compassie, voor verschillende doelgroepen.
Daarnaast is er mogelijkheid onze yogastudio te huren (mits deze niet door ons zelf in gebruik is, zie hiervoor ons lesrooster) voor een dagdeel, dag of bijvoorbeeld een weekend. Zoek je een geschikte ruimte voor jouw bijzondere yogaworkshop, kidsyoga of bijvoorbeeld een meditatieweekend? Dat past binnen ons programma? Mail ons voor de mogelijkheden.
De studio (48 m2) bevindt zich op de eerste verdieping, met uitzicht op het groen van de omringende tuin.
De ruimte is geschikt voor ongeveer 12 personen (uitgaande van de matten in een cirkel/ovaal). Mail voor de tarieven en voorwaarden naar info@yoga-life.nl.

Achtergrond yogastudio
In 2014 kwam een droom uit. Een eigen yogastudio, in een centrum met gelijkgestemden. Bijzonder om niet alleen met prachtige collega’s samen te werken, met elk onze eigen discipline en achtergrond, maar hoe ook mijn geliefde en vrienden hebben bijgedragen aan het verbouwen en maken van deze plek tot wat het nu is. Meer lezen over hoe het begon: https://www.centrumdelinde.nl/over
Vaak zeggen cursisten dat zodra ze over de drempel stappen ze het gevoel hebben te ontspannen, zichzelf te mogen zijn. Dat is precies waar deze plek en ons aanbod aan wil bijdragen. Welzijn, groei, bewustwording.