yoga Rijnsweerd info

yoga in Rijnsweerd, Utrecht-Oost

1. Wat is de locatie van de donderdagavond les  in Rijnsweerd?
De ruime zaal (met mooi uitzicht op het groen) is gelegen in Daltonschool Rijnsweerd, aan de Jan Muschlaan 24, in Utrecht-Oost.
De ingang van de zaal is aan de ‘waterkant’ van de school. Als je met je neus naar de hoofdingang staat dan loop je naar rechts, de hoek om het pad een klein stukje volgen. Daar ben je welkom via de (eerste) zijdeur.

2. Wat draag ik naar een yogales?
Gemakkelijk zittende kleding, waarin je goed kunt bewegen. Een warm vest en extra warme sokken voor eindontspanning zijn altijd prettig.

3. Wat neem ik verder mee?
Een grote handdoek of sjaal/doek om over de mat in de zaal te kunnen leggen. Aanwezig zijn matten en kussens. Je kunt ook zelf een eigen mat meenemen (als je die hebt) en een dekentje voor de eindontspanning is erg prettig.

4. Hoe lang duurt een les?
Een yogales duurt 1 uur. Na afloop is er thee en is er gelegenheid tot iets vragen en/of delen.

5. Ik heb nog nooit yoga gedaan, is deze les dan geschikt?
Deze les is voor elk niveau geschikt (of je voor het eerst yoga beoefent of al veel langer), want je oefent bij ons binnen jouw grenzen en mogelijkheden.

6. Hoe lang van tevoren moet ik aanwezig zijn voor een les?
De deur van de zaal gaat ongeveer 10 min voor aanvang van de les open. Dus kom niet te vroeg en niet te laat, want de zaal gaat dicht als we beginnen om 19.00 uur.

7. Moet ik altijd op do 19.00 uur meedoen of kan ik ook tijdens andere lessen (die op het rooster) staan deelnemen? 
Je schrijft je in voor deze vaste les op donderdagavond Rijnsweerd.
Onze overige lessen/cursussen/trainingen worden gegeven in onze eigen yogastudio in Bilthoven. Daarom gelden voor deze donderdag les in Rijnsweerd andere voorwaarden dan in de studio in Bilthoven.
Je bent vanzelfsprekend welkom om extra lessen te volgen in Bilthoven, dit valt dan buiten het abonnement.

8. Kan ik deelnemen op donderdag in Rijnsweerd met een 10-rittenkaart?
Voor de yoga op donderdag in Rijnsweerd kun je alleen inschrijven met een 20-lesweken abonnement.

9. Kan ik mijn abonnement doorschuiven als ik op vakantie ga of niet kan komen?
Een 20-lesweken abonnement kun je niet doorschuiven, je mag wel inhalen (als je tijdig hebt afgemeld, 24 uur van tevoren) tijdens een van onze online lessen in dezelfde periode. Zie het rooster voor onze online lessen. Een link kun je opvragen via de mail.

10. Hoe zit het met mijn abonnement tijdens schoolvakanties?
Tijdens de schoolvakanties worden abonnementen doorgeschoven, deze data kun je op de lestijden pagina vinden en hier vind je de lestijden.

11. Wat zijn jullie tarieven en hoe gaat het met betalen?
Naar onze tarieven. Je ontvangt een mail met betaallink voor de proefles (als je voor de eerste keer meedoet) en bij inschrijving een betaallink voor het abonnement.

12. Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Vragen, wijzigingen, opgeven lessen en overige zaken graag via de mail info@yoga-life.nl ipv appen/bellen. Achter de computer heb ik namelijk overzicht op de lessen en overige zaken en kan ik je vragen of reserveringen het beste beantwoorden. Wil je liever bellen? Op dinsdagochtend 10.00-13.30 en op woensdagochtend 10.00-12.30 uur zijn wij telefonisch het beste bereikbaar.