Over de yogastudio

Yogastudio huren Bilthoven, Yogastudio huren de Bilt

Yoga-life beschikt over een eigen sfeervolle yogastudio in Bilthoven, aan de rand van de Bilt, op de eerste verdieping van Centrum de Linde, met uitzicht op het groen van de omringende tuin.
De yogastudio (48 m2) is geschikt voor ongeveer 12 personen, uitgaande van de matten liggend (in een ovaal). Zit je op stoelen dan passen er meer deelnemers in de ruimte.

De studio beschikt over alle benodigde materialen (matten, meditatiekussens, bolsters, stoelen, blokken, whiteboard, wifi, etc). Op dezelfde verdieping is een keuken, een wachtruimte en toilet. Je kunt bij ons de yogastudio huren per keer (losse verhuur) en wij hebben op dit moment nog plek voor vaste onderhuur voor als je een eigen praktijk hebt (voor zeer toegankelijke tarieven).
Je kunt in de wijk (gratis) parkeren en het centrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Een ideale locatie, gelegen in een groter holistisch centrum. Wil je onderdeel uitmaken van ons prachtige centrum? Wees welkom. Mail voor meer info of reserveren naar Marjolein Seegers.
Downloaden: voorwaarden voor losse verhuur yogastudio Bilthoven, de Bilt.

Yogazaal Utrecht (Utrecht-Oost)

Daarnaast beschikt yoga-life op donderdagavond over een ruime yogazaal met uitzicht op de groene omgeving (150 m2) in Utrecht (Rijnsweerd, Utrecht-Oost). Wil je hier meer informatie over? Neem contact op!

Yogastudio in Bilthoven, de Bilt
In 2014 kwam mijn droom uit. Een eigen yogastudio in Bilthoven, in een centrum met gelijkgestemden. Bijzonder, met een club fijne collega’s onder één dak te werken, met elk onze eigen discipline en achtergrond.
Dankbaar hoe mijn geliefde en vrienden hebben bijgedragen aan het verbouwen en maken van deze plek tot wat het nu is. Meer lezen over hoe het begon: www.centrumdelinde.nl
Vaak zeggen cursisten dat zodra ze over de drempel stappen in de yogastudio ze het gevoel hebben te ontspannen, zichzelf te mogen zijn. Dat is precies waar deze plek en ons aanbod aan wil bijdragen. Een plek waar jij kunt ervaren dat je er mag ZIJN. Welzijn, groei, bewustwording.

Scroll naar boven