workshop de 7 creatie principes

Elk proces van creatie ondergaat een aantal stappen ofwel principes.
Kijk maar naar de natuur waar
alle elementen samenwerken voor de groei van een zaadje tot een vrucht. Op dezelfde natuurlijke wijze verloopt de vervulling van wens/intentie naar werkelijkheid en evenzo de groei van een mens – op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
De winter met zijn naar binnen bewegen is bij uitstek een periode van loslaten, reflecteren en intenties helder krijgen voor het komende nieuw jaar. 

De crisis waar we mee van doen hebben, leent zich uitstekend om juist nu naar binnen te keren en jezelf af te vragen: wat werkt niet meer en wat mag ik afleggen? Wat wil ik eigenlijk écht manifesteren in een nieuw jaar? En welke angsten, onzekerheden, patronen en/of belemmeringen zitten daartussen? Hoe wens ik dat mijn leven (want alles begint op micro niveau) er uitziet en hoe voelt dat eigenlijk?

Een ideaal moment dus om bewust stil te staan bij vragen als: Wat wens ik echt vanuit mijn hart? Wat kan/mag ik loslaten om te groeien en wat heb ik nodig?

Tijdens deze interactieve en creatieve workshop krijg je inzicht in de zeven universele creatie principes. Je leert stapsgewijs, met behulp van de zeven concrete stappen (deels volgens het chakrasysteem), hoe je deze principes kunt toepassen in je dagelijkse leven. Niet alleen vanuit theorie, maar juist door elke stap bewust te ervaren middels oefeningen, inquiry, meditatie, visualisatie, affirmatie en het maken van een persoonlijke collage ofwel een visionboard.
De workshop bestaat uit een stukje theorie/thematiek, een praktisch gedeelte met verschillende oefeningen en technieken, en een creatief gedeelte met een opdracht. Dus geen zorgen dat je (weer) naar een scherm zit te staren. Het is actief je potentie wakker maken, met verschillende bekrachtigende oefeningen en een deel off camera…

Wil jij bewuster worden van jouw potentieel, je intenties ofwel wensen en je vermogen tot creëren aanboren?
Dan is deze verdiepende en praktische workshop iets voor jou! Je kunt ook samen meedoen of met je hele gezin.

Vrijdag 1 januari
Tijd: 14.00-17.00 uur
Locatie: via een live online verbinding
Kosten: 30-, euro
(doe je met zijn tweeën mee dan betaal je samen 50-,voor deze workshop)
Wil je met het hele gezin meedoen (kinderen vinden creëren fantastisch)? dan is er een speciaal gezinstarief.

Docent: Marjolein Seegers